Lördag


Hellooh.

I Torsdags så var jag som sagt i Halmstad och säger bara bruum bruum! hahahh.. Väldigt få som fattar men jaa xD
Igår så va man med max och johan lite och vi gjorde typ ingenting ba? vi trodde vi hade ngt liv (y)
Sen idag så har jag inte gjort eett skit. bara sätt filmer. Sen kollade ja på melodifestivalen och var ingen som var specillet bra tkr jag.
Skola på måndag och det känns helt okej!


Har nt tid att skriva mer.


Ha de!



        / Teessan.

bjklpoihmll


Hade feber igår igen.. Haaata!
Men idag har jag ingen feber? Helt cp ena dagen har jag det sen nästa inte sen kmr den tillbaka igen sen försvinner den igen? Ceepee!
Idag har ja iaf tagit de lugnt också för ska till halmstad imon och shoppa och kanske bada lite. Blir iaf shopping (y)
Ska nog köpa smink sen några byxor och ngn tröja. 
Sen ska jag beställa ett par converse på internet också ngn dag snart :) 

Idag har jag kollat på en svensk skräckfilm som heter Huset vid vägens ände. Det va en film från 2003 så säkert rätt många som sätt den redan men den var faktiskt helt okej. Den hade faktiskt sina läskiga stunder fast den var liite B xD 


Här är då converse skorna som jag tänkt köpa. 
Vet många som har sånna men ja tkr att dom är snygga! :) 




Ha de braa! 





        / Teessan.
 

Måndag


Hejj!

Första dagen på lovet idag och det känns riktigt niiiice =D
la mej typ halv 11 igår för var så sjuukt trött! var ju sjuk också så nt så konstigt menmen. Sen vaknade jag vid 11 idag så har sovit i typ 12 timmar! NAJS
Igår gjorde jag inte ett skiiit. Bara kollade film. Sen idag blir det nog inte heller göra så mkt för känner mig fortfarande lite sjuk. Men mår bäättre iaf :D
I veckan vet jag inte vad som händer än. Får la se (;


Ha de!



     / Teessan.

Lördag


Precis kollat melodifestivalen och Darin var ju heelt klart bäst!! Så himla braa är han!
Men trodde och hoppades att Alcazar också skulle gå direkt, men de gick till andra chansen och timotejh elr va de hette gick direkt? Typ den låten skulle passat bättre i Lilla melodifestivalen tycker jag menmen!
Så nu är iaf både Darin och Ola vidare till finalen i globen och det giiillas (y) Blir glad vilken av dem som än vinner =)

Idag har jag bara slappat för vaknade med 38 graders feber. Inte okej..
Så har mått dåligt hela dagen :(  Har fått trösta mig själv med lite godis och O.C. :))

Nä nu ska jag se äännu mer O.C.!






Pussss! 



       
        /Teessan.



19/2


Hejje!
Äntligen LOOOV! såå skönt :) Men kmr såklart sakna klassen men får se till att träffa några av dem på lovet =)
 För övrigt så vet jag inte så mkt som händer på lovet än? Får väl se vad som händer.
Hade engelska prov idag och det känns inte som att de gick så bra.. Övade nt någonting igår för hade typ inte tid för var på kinan med Erre, Salli och Idis och sen när jag kom hem så somnade jag xD typ klockan va bara halv 9 menmen.
Sen sista lektionen hade vi Bertil och han är ju som han är.. Fick ett liitet utbrott på honom för aah.. han har helt enkelt inte alla hemma! eller rättare sagt, INGA hemma.  Ja ni fattar xD

Ikväll blir de ba till att slappa och se massa filmer och blir säkert några avsnitt av O.C. också =) NIICE!

Orkar nt skriva mera.

Ha de braa!



         / Teessan.

17 Feb


Heyyh!
Idag var det en rätt slapp dag i skolan. Började halv 10 som alla andra onsdagar så sov till 8 idag =) riktigt skönt!
 Sen hade vi ULS där vi fick reda på lite hur vi ligger till i kursen. Jag ligger på starkt G för hon tycker att jag presterar bra på prov och läxor men att jag tramsar mycket och inte är konsentrerad på lektionerna :o förstår veerkligen inte vad hon fått det ifrån :) menmen, får väl försööka skärpa mig lite så jag uppnår ett VG som hon sa att jag kunde uppnå bara jag skärper mig =)
Sen hade vi Gemensamhetstid där jag jobbade med någon uppgift inom idrott där man skulle skriva om kosten och lite sånt. Men ist så satt halva BF09 och spelade helikoperspelet i BF:s datorsal :D niiice!
Sen hade vi individuellt val där jag har valt att ha bild och form. Kan inte fatta vf jag valde det? Jag suger verkligen på att rita och tycker inte ens att det är speciellt kul heller xD men jaa.. Sen slutade vi iaf =D

Imon har vi prov i Arbetssätt & Lärande och det är även sista lektionen i det ämnet för alltid! NICE!! Provet imorron kmr dock inte gå så bra för har inte övat någonting än så länge och är trött :(

Sen på Fredag har vi engelska prov så får väl öva på det imorron.. :(

Nu orka ja nt skriva mera.


Ha de!




     / Teessan.

16/2


Tjaao!

Tisdag idag och bara 3 skoldagar kvar sen looov! väldigt najjs faktiskt :)
Igår så var det sista Naturkunskapslektionen i hela 1:an, så vi krängde glass hela lektionen som vår snälla lärare Kajsa bjöd oss på :)) Hon sa att jag skulle uppnå VG i betyg om jag gör några vg uppgifter på ett papper tillsammans med Ida. Så de ska vi klara av hoppas jag (y)

Idag så hände det räätt mkt i skolan. Hahah Ida J var lite busig inne i det lilla rummet och stackars hennes lilla fiffi luktade lite ;D hahahah!!! Sen var ju alla i matsalen även tvungna att ge plats för bölden , HAHA!
Sen redovisade vi en teater på ULS:en där jag spelade en väldigt kåt kille. Lite kul va de jaao!

Sen när vi hade slutat för dagen så kan jag påpeka till alla i BF09 att jag och Ida J har betalat tillbaka det som vi lånade från skåpet ;D HAhahha såå pinsamt va det menmen!



Ha de braa!






           / Teessan.

Lördag


Hej.
Lördag idag då och det blev till att sova till 12 typ. Skönt var de!
I helgen blir det nog att plugga tror jag tyvärr :(
Ska läsa klart en bok i svenskan tills tisdag som har 270 sidor och jag är typ på sidan 60? Yeey.
Sen har vi även prov på tisdag i engelska på massor grejer. Sen va de ngn som sa att vi hade prov i uls på torsdag så blir räätt mkt denna veckan känns de som.. elr mer än vi brukar ha iaf xD
Men skönt att det bara är en vecka kvar sen är det LOOV!

Ikväll blir det att kolla på Melodifestivalen och själv tror jag är Eric Saade och Andreas Johnson kmr gå vidare. Och av ''tjuvlyssningarna'' på svt så tkr jag att de verkar bäst också :)


Bilden var lite suddig men det är iaf en bild på typ halva våran klass :)
Från vänster Salle, Emil, Emma, Ida J och Jag =)
(Tog bilden från idas fb)



Ha dee! 




      / Teessan.

11 februari


Hejj!
Igår stack jag hem vid 11 för hade ''mensvärk'' HEH! Så jag tog bussen från Markaryd till timsfors för lat som jag är orkar jag inte gå. Men det är faktiskt en bit att gå, tar typ 40 min så nejj det orkade jag inte göra =)
Men det kostade hela 12 kr ! :o asså från markaryd till strömsnäs kostar det 17 kr typ så ja kan inte fatta att det kostade så mkt, ja jag vet 12 kr kanske nt låter mkt men för att åka den biten så är det faktiskt dt..
Så direkt när jag kom hem så blev det att kolla på några O.C. avsnitt och bara ta det lugnt, inte helt fel var det inte.

Sen idag så hade jag mitt tal i Svenskan och det var inte okej! tror nog inte det kan gå sämre än vad det gjorde för mej tyvärr..
Sen kom jag på idag att det bara är nästa vecka med sen är det sportloov!! nice som faen!
Och sen efter sportlovet så blir vårat schema ännu mer slappt än vad det är nu, inget att klaga på precis :D!

Men ha de braa!




Saknar sommaren & Greklaand! 



      


            / Teessan.

skola


Är i skoolaen och har bara en halvtimme kvar av denna cp dagen (y)
Har även precis gjort klart mitt natur Hemprov nu på lektionen eheh.
Blev ingen redovisning i svenskan idag för mig för alla hann inte med att redovisa så vi som inte han får göra det typ nästa lektion eller nått.
Ikväll blir det bara att ta de luugnt för pluggade ju som faen igår så får vila ut idag hihi! sköönt!
Någ inget bra på tv idag dock.. men får väl se på några avsnitt av O.C som inte är heelt fel iaf =D
 
Nu ska ja gosa med salle lite!


Pussssi



          / Teessan

wohoo


Ääntligen klar med vad ja ska säga på de muntliga imorgon på svenskan! faen sicken tid det tog.. men skönt att det äntligen är klart!
Nu har jag bara Naturkunskapen kvar, vilket inte är så lite ifs men har iaf mindre kvar att göra nu än vad jag hade innan :D
Skolan idag var väl helt okej, hah vi satt  och väntade på våran mattelärare och när det gått 10 min så gick vi därifrån och gick och åt i matsalen, och glada var vi för vi trodde ju att vi hade håål! Men tyvärr så kom ju våran mattelärare in i matsalen sen och hämtade oss..
Efter matten så var vi ute lite och väntade på att musiken skulle börja och Salle den lille tönten var kaxig som vanligt :) Hon kastade först snö på ida J osså tänkte hon kasta på mig också först, så sa ja till henne att hon skulle åka i snön om hon gjorde det.. och giiivetvis ska hon ju testa mej och kasta på mej :o så de blev att springa efter henne (samtidigt som man hörde Erica skrika som fan i bakgrunden) och kasta i henne i snön som jag sa :D mitt utanför matsalen var det också där det var fullt så de var säkert mångaa som såg när lille salle baby blev nerkastad och mulad , Mohahah nt ett dugg synd om henne iaf :D hhaha många tror nog att hon är lite mobbad i klassen för vi verkar alltid va lite dumma mot henne, men det är HON som börjar så alla vet :D oftast... Men vi älskar henne ändå hhihihi!

jaja nu ska jag göra naturen tror jag, jobbigt! fast ska göra de snabbt så ja hinner se några avsnitt O.C ikäll :)


Ha de braa


                / Teessan.

skuulan


Shennaa. 

Är i skolan och håller på med massa arbeten. Just nu håller jag på att skriva lite i tonårshäftet om olika saker som hänt i min barndom. Inte jätte skojj men visst.
 Till imorgon har jag vääldigt mkt att göra känner jag. Ska bli klar med min muntliga redovisning och ja har typ hälften kvar att göra.. Sen ska ja nog vara klar med en bok också och har typ inte ens läst hälften? yeey! 
Skulle även vara klar till sidan 111 i matteboken idag, och är jag det? naaae inte precis. Men vad kan man göra? kan ju nt plugga ihjäl mej precis =)
 Sen har ja säkert ännu mer att göra bara att jag glömt bort det..
Går till 4 idag men ska nog gå till vårdcentralen vid halv 3 så slipper sista lektionen (y)

Kanske skriver mer ikväll om ja nt har ngt bättre för mig. typ har as mkt plugg så troligtvis hinner jag nog iinte. Men får se :D


ha dee brao!




      / Teessan.

6/2


Lördag idag då och såklart så har jag sovit och slappat bort hela dagen.. Ja orkar verkligen inte göra ngt på helgerna nu för tiden för är så sjukt trött efter en vecka i skolan!
Sen vet jag nt vad det är med mej riktigt.. Känner mig bara så nere hela tiden och inte sugen på att göra någonting..

Ikväll kommer iaf kusinerna hit sen blir det att titta på melodifestivalen.

Nu ska jag kolla på O.C. Har börjat kolla om alla avsnitt så är fortfarande på säsong 1. 





    / Teessan.

4/2


Idag har vi haft någon aktivitetdag. Jag hade först badminton från typ 9 till 11, sen gick jag och Calle till en pizzeria och åt kebabpizza. eller innan vi gick till pizzerian så gick vi till netto och köpte dricka för dricka är alltid så sjukt dyrt på den pizzerian vi skulle till heehee!
  Sen efter vi ätit blev de att dra till Hunehallen och spela vollyboll enda till kl 14.00. Var ju nt jätte kul precis.. men bättre än vanliga lektioner iaf.

Sen drog jag, erica och elin in till Huneskolan och satt där lite och kollade rundor. Asså så sjukt skönt att slippa den skolan! riktigt skabb är den faktiskt.. Ser nt ut som de finns några städerskor som städar där precis för låg skräp typ överallt. Tänk att man har gått på den skolan i 3 år innan :o uusch! 

Kom nyss att tänka på att det finns sjuukt mycket saker som jag saknar väldigt mycket..
Jag saknar 9b
Jag saknar mina gamla kompisar
Jag saknar Gotland med 9b 
Jag saknar Grekland
Jag saknar rif/tif
Jag saknar gothia cup med rif/tif
Jag saknar praktiken på sannarpsbadet

jaa, finns fler saker men orkar nt skriva fler. 

Nä nu ska jag kolla på en film elr nått. 


Ha de braa.





                / Teessan.

 
 

3/2


Hejj!

Var i skolan kl 7.40 idag fast vi inte började förens halv 10, och vet ni vf ? För att vi i bf09 skulle vara de första som gick in på netto i Markaryd!
När vi kom dit så stog det redan massa pansionärer utanför så tyvärr blev dt nt så menmen! Fast vi var de första ungdomarna iaf (y)
Vi handlade iaf en heel del hahah! typ kom där med en kundvagn full med bfs chips och godis och självklart när jag gick med vagnen inne i affären så gick vi förbi några i vår skola, och de bara stirrade på mig och vagnen och de trodde säkert att allt var mitt så ja sa allt är iiiinte mitt så ni vet heheh... typ de trodde inte på mig menmen..
   Vi köpte även panpizzor som vi sedan åt i korridoren i skolan :D haha vi hade värsta fikabordet i korridoren och kan väl säga att vi inte direkt var osynliga när vi satt där ba xD

Jaja, dagen har varit kanon iaf :))


Ha de!







        / Teessan.

1/2


Heje.

Skolan idag var allmänt tråkig, var på dåligt humör och stör mig på vissa personer. Fattar inte hur man kan va så dum i huvudet som vissa är? helt sjukt..
Har precis gjort klart mitt arbete på musiken som egentligen skulle varit klart till idag, hehe! men är klar med det nu iaf :) skulle skriva lite om Ludwig van Beethoven.. inte världens roligaste precis?
Sen har jag även gjort klart mitt manus till den muntliga redovisningen som vi ska göra om någon vecka. Som sagt ska jag prata om ätstörningar. Vet nt vf jag tog om just det ämnet.. Kanske bara om för att de finns mkt fakta om det på internet?

Ikväll blir det till att sola och kolla på Paradise hotel, nice nice :)) men en sak som iinte är okej är att Cimon har åkt ut från paradise hotel....



Ha de!





/ Teessan.

RSS 2.0
manymilesaway -

Lördag


Hellooh.

I Torsdags så var jag som sagt i Halmstad och säger bara bruum bruum! hahahh.. Väldigt få som fattar men jaa xD
Igår så va man med max och johan lite och vi gjorde typ ingenting ba? vi trodde vi hade ngt liv (y)
Sen idag så har jag inte gjort eett skit. bara sätt filmer. Sen kollade ja på melodifestivalen och var ingen som var specillet bra tkr jag.
Skola på måndag och det känns helt okej!


Har nt tid att skriva mer.


Ha de!



        / Teessan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bjklpoihmll


Hade feber igår igen.. Haaata!
Men idag har jag ingen feber? Helt cp ena dagen har jag det sen nästa inte sen kmr den tillbaka igen sen försvinner den igen? Ceepee!
Idag har ja iaf tagit de lugnt också för ska till halmstad imon och shoppa och kanske bada lite. Blir iaf shopping (y)
Ska nog köpa smink sen några byxor och ngn tröja. 
Sen ska jag beställa ett par converse på internet också ngn dag snart :) 

Idag har jag kollat på en svensk skräckfilm som heter Huset vid vägens ände. Det va en film från 2003 så säkert rätt många som sätt den redan men den var faktiskt helt okej. Den hade faktiskt sina läskiga stunder fast den var liite B xD 


Här är då converse skorna som jag tänkt köpa. 
Vet många som har sånna men ja tkr att dom är snygga! :) 




Ha de braa! 





        / Teessan.
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag


Hejj!

Första dagen på lovet idag och det känns riktigt niiiice =D
la mej typ halv 11 igår för var så sjuukt trött! var ju sjuk också så nt så konstigt menmen. Sen vaknade jag vid 11 idag så har sovit i typ 12 timmar! NAJS
Igår gjorde jag inte ett skiiit. Bara kollade film. Sen idag blir det nog inte heller göra så mkt för känner mig fortfarande lite sjuk. Men mår bäättre iaf :D
I veckan vet jag inte vad som händer än. Får la se (;


Ha de!



     / Teessan.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lördag


Precis kollat melodifestivalen och Darin var ju heelt klart bäst!! Så himla braa är han!
Men trodde och hoppades att Alcazar också skulle gå direkt, men de gick till andra chansen och timotejh elr va de hette gick direkt? Typ den låten skulle passat bättre i Lilla melodifestivalen tycker jag menmen!
Så nu är iaf både Darin och Ola vidare till finalen i globen och det giiillas (y) Blir glad vilken av dem som än vinner =)

Idag har jag bara slappat för vaknade med 38 graders feber. Inte okej..
Så har mått dåligt hela dagen :(  Har fått trösta mig själv med lite godis och O.C. :))

Nä nu ska jag se äännu mer O.C.!






Pussss! 



       
        /Teessan.


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

19/2


Hejje!
Äntligen LOOOV! såå skönt :) Men kmr såklart sakna klassen men får se till att träffa några av dem på lovet =)
 För övrigt så vet jag inte så mkt som händer på lovet än? Får väl se vad som händer.
Hade engelska prov idag och det känns inte som att de gick så bra.. Övade nt någonting igår för hade typ inte tid för var på kinan med Erre, Salli och Idis och sen när jag kom hem så somnade jag xD typ klockan va bara halv 9 menmen.
Sen sista lektionen hade vi Bertil och han är ju som han är.. Fick ett liitet utbrott på honom för aah.. han har helt enkelt inte alla hemma! eller rättare sagt, INGA hemma.  Ja ni fattar xD

Ikväll blir de ba till att slappa och se massa filmer och blir säkert några avsnitt av O.C. också =) NIICE!

Orkar nt skriva mera.

Ha de braa!



         / Teessan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

17 Feb


Heyyh!
Idag var det en rätt slapp dag i skolan. Började halv 10 som alla andra onsdagar så sov till 8 idag =) riktigt skönt!
 Sen hade vi ULS där vi fick reda på lite hur vi ligger till i kursen. Jag ligger på starkt G för hon tycker att jag presterar bra på prov och läxor men att jag tramsar mycket och inte är konsentrerad på lektionerna :o förstår veerkligen inte vad hon fått det ifrån :) menmen, får väl försööka skärpa mig lite så jag uppnår ett VG som hon sa att jag kunde uppnå bara jag skärper mig =)
Sen hade vi Gemensamhetstid där jag jobbade med någon uppgift inom idrott där man skulle skriva om kosten och lite sånt. Men ist så satt halva BF09 och spelade helikoperspelet i BF:s datorsal :D niiice!
Sen hade vi individuellt val där jag har valt att ha bild och form. Kan inte fatta vf jag valde det? Jag suger verkligen på att rita och tycker inte ens att det är speciellt kul heller xD men jaa.. Sen slutade vi iaf =D

Imon har vi prov i Arbetssätt & Lärande och det är även sista lektionen i det ämnet för alltid! NICE!! Provet imorron kmr dock inte gå så bra för har inte övat någonting än så länge och är trött :(

Sen på Fredag har vi engelska prov så får väl öva på det imorron.. :(

Nu orka ja nt skriva mera.


Ha de!




     / Teessan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

16/2


Tjaao!

Tisdag idag och bara 3 skoldagar kvar sen looov! väldigt najjs faktiskt :)
Igår så var det sista Naturkunskapslektionen i hela 1:an, så vi krängde glass hela lektionen som vår snälla lärare Kajsa bjöd oss på :)) Hon sa att jag skulle uppnå VG i betyg om jag gör några vg uppgifter på ett papper tillsammans med Ida. Så de ska vi klara av hoppas jag (y)

Idag så hände det räätt mkt i skolan. Hahah Ida J var lite busig inne i det lilla rummet och stackars hennes lilla fiffi luktade lite ;D hahahah!!! Sen var ju alla i matsalen även tvungna att ge plats för bölden , HAHA!
Sen redovisade vi en teater på ULS:en där jag spelade en väldigt kåt kille. Lite kul va de jaao!

Sen när vi hade slutat för dagen så kan jag påpeka till alla i BF09 att jag och Ida J har betalat tillbaka det som vi lånade från skåpet ;D HAhahha såå pinsamt va det menmen!



Ha de braa!






           / Teessan.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lördag


Hej.
Lördag idag då och det blev till att sova till 12 typ. Skönt var de!
I helgen blir det nog att plugga tror jag tyvärr :(
Ska läsa klart en bok i svenskan tills tisdag som har 270 sidor och jag är typ på sidan 60? Yeey.
Sen har vi även prov på tisdag i engelska på massor grejer. Sen va de ngn som sa att vi hade prov i uls på torsdag så blir räätt mkt denna veckan känns de som.. elr mer än vi brukar ha iaf xD
Men skönt att det bara är en vecka kvar sen är det LOOV!

Ikväll blir det att kolla på Melodifestivalen och själv tror jag är Eric Saade och Andreas Johnson kmr gå vidare. Och av ''tjuvlyssningarna'' på svt så tkr jag att de verkar bäst också :)


Bilden var lite suddig men det är iaf en bild på typ halva våran klass :)
Från vänster Salle, Emil, Emma, Ida J och Jag =)
(Tog bilden från idas fb)



Ha dee! 




      / Teessan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

11 februari


Hejj!
Igår stack jag hem vid 11 för hade ''mensvärk'' HEH! Så jag tog bussen från Markaryd till timsfors för lat som jag är orkar jag inte gå. Men det är faktiskt en bit att gå, tar typ 40 min så nejj det orkade jag inte göra =)
Men det kostade hela 12 kr ! :o asså från markaryd till strömsnäs kostar det 17 kr typ så ja kan inte fatta att det kostade så mkt, ja jag vet 12 kr kanske nt låter mkt men för att åka den biten så är det faktiskt dt..
Så direkt när jag kom hem så blev det att kolla på några O.C. avsnitt och bara ta det lugnt, inte helt fel var det inte.

Sen idag så hade jag mitt tal i Svenskan och det var inte okej! tror nog inte det kan gå sämre än vad det gjorde för mej tyvärr..
Sen kom jag på idag att det bara är nästa vecka med sen är det sportloov!! nice som faen!
Och sen efter sportlovet så blir vårat schema ännu mer slappt än vad det är nu, inget att klaga på precis :D!

Men ha de braa!




Saknar sommaren & Greklaand! 



      


            / Teessan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

skola


Är i skoolaen och har bara en halvtimme kvar av denna cp dagen (y)
Har även precis gjort klart mitt natur Hemprov nu på lektionen eheh.
Blev ingen redovisning i svenskan idag för mig för alla hann inte med att redovisa så vi som inte han får göra det typ nästa lektion eller nått.
Ikväll blir det bara att ta de luugnt för pluggade ju som faen igår så får vila ut idag hihi! sköönt!
Någ inget bra på tv idag dock.. men får väl se på några avsnitt av O.C som inte är heelt fel iaf =D
 
Nu ska ja gosa med salle lite!


Pussssi



          / Teessan

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

wohoo


Ääntligen klar med vad ja ska säga på de muntliga imorgon på svenskan! faen sicken tid det tog.. men skönt att det äntligen är klart!
Nu har jag bara Naturkunskapen kvar, vilket inte är så lite ifs men har iaf mindre kvar att göra nu än vad jag hade innan :D
Skolan idag var väl helt okej, hah vi satt  och väntade på våran mattelärare och när det gått 10 min så gick vi därifrån och gick och åt i matsalen, och glada var vi för vi trodde ju att vi hade håål! Men tyvärr så kom ju våran mattelärare in i matsalen sen och hämtade oss..
Efter matten så var vi ute lite och väntade på att musiken skulle börja och Salle den lille tönten var kaxig som vanligt :) Hon kastade först snö på ida J osså tänkte hon kasta på mig också först, så sa ja till henne att hon skulle åka i snön om hon gjorde det.. och giiivetvis ska hon ju testa mej och kasta på mej :o så de blev att springa efter henne (samtidigt som man hörde Erica skrika som fan i bakgrunden) och kasta i henne i snön som jag sa :D mitt utanför matsalen var det också där det var fullt så de var säkert mångaa som såg när lille salle baby blev nerkastad och mulad , Mohahah nt ett dugg synd om henne iaf :D hhaha många tror nog att hon är lite mobbad i klassen för vi verkar alltid va lite dumma mot henne, men det är HON som börjar så alla vet :D oftast... Men vi älskar henne ändå hhihihi!

jaja nu ska jag göra naturen tror jag, jobbigt! fast ska göra de snabbt så ja hinner se några avsnitt O.C ikäll :)


Ha de braa


                / Teessan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

skuulan


Shennaa. 

Är i skolan och håller på med massa arbeten. Just nu håller jag på att skriva lite i tonårshäftet om olika saker som hänt i min barndom. Inte jätte skojj men visst.
 Till imorgon har jag vääldigt mkt att göra känner jag. Ska bli klar med min muntliga redovisning och ja har typ hälften kvar att göra.. Sen ska ja nog vara klar med en bok också och har typ inte ens läst hälften? yeey! 
Skulle även vara klar till sidan 111 i matteboken idag, och är jag det? naaae inte precis. Men vad kan man göra? kan ju nt plugga ihjäl mej precis =)
 Sen har ja säkert ännu mer att göra bara att jag glömt bort det..
Går till 4 idag men ska nog gå till vårdcentralen vid halv 3 så slipper sista lektionen (y)

Kanske skriver mer ikväll om ja nt har ngt bättre för mig. typ har as mkt plugg så troligtvis hinner jag nog iinte. Men får se :D


ha dee brao!




      / Teessan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

6/2


Lördag idag då och såklart så har jag sovit och slappat bort hela dagen.. Ja orkar verkligen inte göra ngt på helgerna nu för tiden för är så sjukt trött efter en vecka i skolan!
Sen vet jag nt vad det är med mej riktigt.. Känner mig bara så nere hela tiden och inte sugen på att göra någonting..

Ikväll kommer iaf kusinerna hit sen blir det att titta på melodifestivalen.

Nu ska jag kolla på O.C. Har börjat kolla om alla avsnitt så är fortfarande på säsong 1. 





    / Teessan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

4/2


Idag har vi haft någon aktivitetdag. Jag hade först badminton från typ 9 till 11, sen gick jag och Calle till en pizzeria och åt kebabpizza. eller innan vi gick till pizzerian så gick vi till netto och köpte dricka för dricka är alltid så sjukt dyrt på den pizzerian vi skulle till heehee!
  Sen efter vi ätit blev de att dra till Hunehallen och spela vollyboll enda till kl 14.00. Var ju nt jätte kul precis.. men bättre än vanliga lektioner iaf.

Sen drog jag, erica och elin in till Huneskolan och satt där lite och kollade rundor. Asså så sjukt skönt att slippa den skolan! riktigt skabb är den faktiskt.. Ser nt ut som de finns några städerskor som städar där precis för låg skräp typ överallt. Tänk att man har gått på den skolan i 3 år innan :o uusch! 

Kom nyss att tänka på att det finns sjuukt mycket saker som jag saknar väldigt mycket..
Jag saknar 9b
Jag saknar mina gamla kompisar
Jag saknar Gotland med 9b 
Jag saknar Grekland
Jag saknar rif/tif
Jag saknar gothia cup med rif/tif
Jag saknar praktiken på sannarpsbadet

jaa, finns fler saker men orkar nt skriva fler. 

Nä nu ska jag kolla på en film elr nått. 


Ha de braa.





                / Teessan.

 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3/2


Hejj!

Var i skolan kl 7.40 idag fast vi inte började förens halv 10, och vet ni vf ? För att vi i bf09 skulle vara de första som gick in på netto i Markaryd!
När vi kom dit så stog det redan massa pansionärer utanför så tyvärr blev dt nt så menmen! Fast vi var de första ungdomarna iaf (y)
Vi handlade iaf en heel del hahah! typ kom där med en kundvagn full med bfs chips och godis och självklart när jag gick med vagnen inne i affären så gick vi förbi några i vår skola, och de bara stirrade på mig och vagnen och de trodde säkert att allt var mitt så ja sa allt är iiiinte mitt så ni vet heheh... typ de trodde inte på mig menmen..
   Vi köpte även panpizzor som vi sedan åt i korridoren i skolan :D haha vi hade värsta fikabordet i korridoren och kan väl säga att vi inte direkt var osynliga när vi satt där ba xD

Jaja, dagen har varit kanon iaf :))


Ha de!







        / Teessan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1/2


Heje.

Skolan idag var allmänt tråkig, var på dåligt humör och stör mig på vissa personer. Fattar inte hur man kan va så dum i huvudet som vissa är? helt sjukt..
Har precis gjort klart mitt arbete på musiken som egentligen skulle varit klart till idag, hehe! men är klar med det nu iaf :) skulle skriva lite om Ludwig van Beethoven.. inte världens roligaste precis?
Sen har jag även gjort klart mitt manus till den muntliga redovisningen som vi ska göra om någon vecka. Som sagt ska jag prata om ätstörningar. Vet nt vf jag tog om just det ämnet.. Kanske bara om för att de finns mkt fakta om det på internet?

Ikväll blir det till att sola och kolla på Paradise hotel, nice nice :)) men en sak som iinte är okej är att Cimon har åkt ut från paradise hotel....



Ha de!





/ Teessan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()