Luund

har inte haft tid eller orkat skriva tidigare om helgen. Så får ta de nu :)

I fredags var jag då hos Emma en stund, sen drog vi vidare till några andra vänner och tillbringade natten där. Sedan tog vi fyra tåget 05.50 till Lund :)
När vi kom dit där idol skulle vara så var det redan en del folk. men vi ställde oss så snällt i kön och väntade :)
Vi visste att de skulle börja släppa in vid klockan 10 , så vi räknade med att få stå där i ca 3 timmar.
Men när de väl började släppa in så gick de verkligen i snigelfart! de släppte in ca 30 st åt gången i början, sedan bara ungefär 15 st åt gången. Så vi fick stå i den jävla kön i 7 timmar!
De värsta va med att de va så trångt i kön att man inte hade en chans att sitta ner :o kramp i bena och i ryggen hade man en aning ja!
Sedan när vi väl kom in så fick vi även sitta där och vänta ungefär 2 timmar innan Emma fick gå in och sjunga. Om man inte hade tålamod innan så har man nog fått lite av de nu efter den dagen, haha.
Emma gick tyvärr inte vidare, juryn sa att hennes kroppspråk eller nått va fel :P 
Men fick höra av någon där inne att de va extra hårda detta året. Ingen aning om de stämmer menmen. En annan av mina vänner var också där med sina vänner. Och alla de sjunger hur bra som helst! men ingen av dem gick heller vidare ;s 
Och en sak ja inte visste innan som ja fick reda på där va att ingen får träffa den riktiga juryn den dagen. Det är en annan jury som väljer ut de bästa och de som kan göra bra TV till den rikiga juryn, och de som gick vidare till den riktiga juryn skulle åka dit på onsdag igen och sjunga för dem. Trodde att de va samma dag de skulle få träffa den riktiga juryn men icke!
Jobbigt :o


Här kommer lite bilder som ja tog (:





Orkade inte vända de 2 sista bilderna, heh.









      /Teessan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0